V roku 2006 bratia Asefa a Mulugeta Dukamo založili Daye Bensa, pestovateľa a vývozcu kávy v Etiópii. Daye Bensa vyváža kávu zo svojej farmy v dedine Shantawene, ako aj od "pestovateľov" v troch dedinách: Shantawene, Karamo a Bombe. Táto káva Shantawene je pomenovaná po dedine, kde väčšina ľudí, z ktorých mnohé sú ženy, pracuje na kávovej farme. Daye Bensa je vo výške 1 900 – 2 217 metrov a dodaná čerešňa pochádza z fariem vonkajších pestovateľov vyššie v horách, medzi 2 000 a 2 400 metrov. Daye Bensa vlastní 15 umývacích staníc v troch okresoch, ktoré spracovávajú všetku kávu, ktorú vyvážajú. Všetky farmy sú certifikované v organickom a C.A.F.E. a pracujú na ďalších certifikáciách. V júli 2018 spoločnosť usporiadala Deň out-growerov. Takmer 1 000 farmárov sa zišlo, aby oslávili svoju úrodu a dostali druhé platby za príspevky na kávové čerešne. Daye Bensa navyše odmenila troch najlepších farmárov z každej z troch dedín certifikátmi a peňažnými cenami, čím ich ocenila za sústavné dodávanie vysokokvalitných čerešní. V budúcnosti Daye Benesa dúfa, že bude spolupracovať s viacerými farmármi, najmä povzbudiť farmárky a spolupracovať s univerzitou Hawassa, aby pomohla študentom vykonávať výskum na zlepšenie kvality kávy.